Τα συντριπτικά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία αποχή των συναδέλφων και των συναδέλφισσων από την ατομική αξιολόγηση και η αποτυχία των λίγων στελεχών να εκφοβίσουν τους εκπαιδευτικούς , ανάγκασαν την κυβέρνηση να δείξει το αληθινό της πρόσωπο , να αφήσει τα μεγάλα λόγια περί δήθεν καλής αξιολόγησης και να προσφύγει για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια για να εκμεταλλευτεί το έκτρωμα του νόμου Χατζηδάκη και βγάλει την απεργία αποχή του κλάδου παράνομη .

Συντεταγμένα και αγωνιστικά θα δώσουμε την απάντησης μας κλείνοντας τα αυτιά μας στους καλοθελητές που θα θελήσουν να μας τρομοκρατήσουν :

1. Θυμίζουμε ότι η απεργία αποχή είναι σε ισχύ μέχρι την εκδίκασή της και την επίδοση της απόφασης στις Ομοσπονδίες. Σημειώνουμε επίσης, ότι οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή ως τις 12/2 οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη εκδικαστεί η προσφυγή του ΥΠΑΙΘΑ.

2.Η ΔΟΕ σε περίπτωση που η απεργία κηρυχθεί παράνομη , άμεσα να την επαναπροκηρύξει ενεργοποιώντας το σύνολο των νομικών και συνδικαλιστικών μέσων που διαθέτει .

Αυτήν την στιγμή η απεργία αποχή ισχύει κανονικά !

Διαβεβαιώνουμε τους συναδελφους και τις συναδέλφισσες μας , πως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα τους ενημερώσουμε για τις εξελίξεις .

Όλοι και όλες στο αυριανό συλλαλητήριο στα προπύλαια στις 12.00

Αλληλεγγύη -Ενότητα - Αγώνας

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

ekpaideutikareumata.gr