Το αφήγημα του επιτελικού κράτους , που με τόσο μαεστρία καλλιεργούν τα ΜΜΕ για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε φενάκη . Μετά τις φωτιές ήρθαν οι πλημμύρες , με τον απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές και υλικές καταστροφές να είναι τρομακτικός . Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα με την τραγωδία που έχει πλήξει πολλές περιοχές της χώρας μας , οι συνάδελφοι μας και συναδέλφισσες μας αναπληρωτές και αναπληρώτριες κλήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία στις σχολικές μονάδες τους. Ας μην ξεχνάμε που ήδη έχουν χάσει τρία ημερομίσθια εξαιτίας της πολιτικής επιλογής του υπουργείου να καθυστερήσει την πρόσληψη τους .

Όπως είναι φυσικό για τους κατοίκους των περιοχών που βιώνουν τις καταστροφικές πλημμύρες δεν είναι δυνατόν να προσέλθουν στις σχολικές μονάδες και να αναλάβουν υπηρεσία .

Επιπρόσθετα , οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που προσήλθαν και ανέλαβαν υπηρεσία βρέθηκαν μπροστά στην κατάρρευση της ηλεκτρονικής πύλης αποδοχής της ανάληψης υπηρεσίας τους !

Καλούμε το υπουργείο να δώσει μια συνολική λύση και να θεωρήσει για το σύνολο των αναπληρωτριών και αναπληρωτών την 7η Σεπτεμβρίου ως ημέρα ανάληψης υπηρεσίας και ηλεκτρονικής αποδοχής της .

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

ekpaideutikareumata.gr