Τα σχέδια του υπουργείου παιδείας και της ΚΕΔΕ , για την πλήρη

απαξίωση του ολοήμερου δημοσίου σχολείου βρήκαν δυστυχώς συμμάχους στα πρόσωπα των διορισμένων μελών του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής !

Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει και έχει γίνει ξεκάθαρο , πως τα δοτά μέλη του ΠΥΣΠΕ με την επιλογή τους να μην συνταχθούν με τις ομόφωνες αποφάσεις του κλάδου και να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους , έχουν διαλέξει στρατόπεδο και βρίσκονται απέναντι από τα συμφέροντα των συναδέλφων τους.

Συγκεκριμένα, λειτουργώντας αντισυναδελφικά , αποκρύπτουν τις θέσεις εκπαιδευτικών στα ολοήμερα σχολεία , δίνοντας μια πλαστή εικόνα για τα κενά της περιοχής.

Η πράξη τους αυτή έχει ως άμεση συνέπεια , να μην λειτουργήσουν τα ολοήμερα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς !

Με αλλά λόγια, τα μέλη του διορισμένου ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής με τις ενέργειες τους, λειτουργούν ως άτυπος κράχτης για τα ΚΔΑΠ , στα οποία θα οδηγηθούν αναγκαστικά οι απελπισμένοι γονείς , όταν διαπιστώσουν πως το ολοήμερο σχολείο της περιοχής του δεν θα λειτουργήσει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς !

Επιπρόσθετα δεν δίνουν την δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις όπως ο νόμος τους δίνει αυτό το δικαίωμα !

Καλούμε τα μέλη του διορισμένου ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής να υπολογίσουν άμεσα το σύνολο των αναγκών σε εκπαιδευτικούς προσμετρώντας και τις θέσεις των ολοήμερων σχολείων .

Οι διορισμένοι προσβάλουν την συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που γύρισαν την πλάτη τους στις εκλογές παρωδία της Κεραμέως .Να παραιτηθούν τώρα.

                   Δημοκρατία - Αξιοκρατία - Διαφάνεια