Συνάδελφοι ,

Κεραμέως , Μακρή και Κόπτσης τις τελευταίες ημέρες έχουν επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό κρεσέντο παραπληροφόρησης των νεοδιόριστων συναδέλφων μας .

Με την ΔΟΕ ηχηρά να σιωπά , διάφοροι πρόθυμοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναλαμβάνουν εργολαβικά να δημιουργήσουν κλίμα αποδοχής τετελεσμένων ως προς την ατομική αξιολόγηση του νόμου 4823/21 .

Με αίσθημα ευθύνης τα Προοδευτικά Ρεύματα , η ανεξάρτητη δημοκρατική παράταξη, δηλώνουν τα εξής :

  • Μόνιμοι, νεοδιόριστοι, αναπληρωτές, χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από το υπουργείο στήριξαν την ελληνική οικογένεια στην πανδημία .
  • Δεν θα ανεχτούμε καμία χυδαία κυβερνητική προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης του κλάδου μας για το θέμα της αξιολόγησης .
  • Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους νεοδιόριστους και στους μόνιμους ως προς την ατομική τους αξιολόγηση όπως περιγράφεται στον 4823/21.
  • Να μην τολμήσει καμία πρωτοβάθμια διεύθυνση που προχώρησε στην έκδοση διαπιστωτικής πράξης μονιμοποίησης των δόκιμων να κάνει ανάκληση .
  • Καλούμε τους νεοδιόριστους του 2020, που υπηρετούν σε διευθύνσεις που δεν έχουν προχωρήσει σε διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης να θέσουν γραπτώς ερώτημα προς αυτές και να απαιτήσουν να λάβουν απάντηση . Η ΔΟΕ να καλύψει τα νομικά έξοδα , που τυχόν προκύψουν.
  • Τέλος υπενθυμίζουμε πως πρώτα αξιολογούμε εμείς στις κάλπες …και στην συνέχεια θα μας αξιολογήσει η κυβέρνηση.

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

ekpaideutikareumata.gr

 

ekpaideutikareumata.gr