Συνάδελφοι σε τυχόν αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων , χωρίς γραπτή εντολή από την διεύθυνση εκπαίδευσης δεν υλοποιούμε τηλεκπαίδευση !

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας πως τηλεκπαίδευση παρέχουμε, αποκλειστικά από τις σχολικές μας μονάδες , χρησιμοποιώντας την υλικοτεχνική τους υποδομή.

Σε περίπτωση αντίξοων συνθηκών ( παγετός , έντονη χιονόπτωση, ομίχλη) που καθιστούν προβληματική την προσέγγιση μας στην σχολική μονάδα που υπηρετούμε , ενημερώνουμε την διεύθυνση της και δεν θέτουμε σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα ! Όταν καταστεί εφικτό αναζητούμε από τις αρχές( Α.Τ.- Ο.Τ.Α.)έγγραφο που πιστοποιεί τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στον τόπο κατοικίας μας !

Συνάδελφοι ,

Δεν συναινούμε με κανέναν τρόπο ( εγγράφως , διαδικτυακά) στην τυχόν εκμετάλλευση τους από την ιδιωτική εταιρία

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν για λίγες μέρες, χωρίς καμία ουσιαστική επίπτωση στην μαθησιακή διαδικασία. Οι τάξεις ψυγείο, οι αίθουσες κοντέινερ και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή είναι μόνιμα φαινόμενα , ας μην χάσουμε την ευκαιρία να τα αναδείξουμε, απέναντι στα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας !