Τα Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών, η ανεξάρτητη συνδικαλιστική παράταξη,  καλωσορίζει τους

νεοδιόριστους συναδέλφους μας  εκπαιδευτικούς στην Ανατολική  Αττική. Τους ευχόμαστε υγεία, ατομική και οικογενειακή και καλή τοποθέτηση στα σχολεία μας .

Σε συνέχεια των περσινών μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών  στην Ειδική Αγωγή ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες από το Υπουργείο Παιδείας και οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στη Γενική Αγωγή.

11.700  διορισμοί  συναδέλφων που κάλυπταν επί  δώδεκα συνεχόμενα χρόνια πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Εκπαίδευσης. Δώδεκα χρόνια περιπλάνησης ως αναπληρωτές  σ΄ όλα τα μέρη της χώρας μας κάτω από δύσκολες συνθήκες , με υψηλό οικονομικό και προσωπικό κόστος ζωής , με καθημερινή αγωνία και ανασφάλεια, για να φτάσει επιτέλους η ώρα της δικαίωσης , ο μόνιμος διορισμός τους .

Ένας διορισμός που επιτεύχθηκε κάτω από τους συνεχείς αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Αγώνες διαρκείας που ως πρώτη διεκδίκηση είχαν, και θα συνεχίσουν να έχουν, το μόνιμο διορισμό και  την κάλυψη όλων των κενών για να εκλείψει το φαινόμενο των αναπληρωτών στην εκπαίδευση, μιας και δυστυχώς πριν στεγνώσει το μελάνι των διορισθέντων θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας η προκύρηξη για την πρόσληψη των αναπληρωτών.

Ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή σας σαν μέλη στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών της περιοχής μας, σε μια εκπαιδευτική χρονιά που προβλέπεται δύσκολη και που δεν πρέπει να λείψει κανείς από τον αγώνα για την προάσπιση της δημόσιας, δωρεάν παιδείας, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών καθώς και των εργασιακών μας.

Συναδέλφισσες-οι 

και πάλι συγχαρητήρια και καλή δύναμη .

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις σχολικές μονάδες της περιοχής, τα δικαιώματά σας ως νεοδιόριστοι, αλλά και για να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολήσει . Τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τα mail μας είναι:

Κώστας Βερέτσος (πρόεδρος συλλόγου εκπ/κων Αλ. Δελμούζος)            6972862504              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.             

Άγγελος  Πούλος (Αντιπρόεδρος)  6932250073      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

Σάββας Σεχίδης (Γεν. Γραμμ.) 6945753828       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παύλος Νικολιδάκης(Ταμίας)  6978327691    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.