7-11-2020

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι εκπαιδευτικοί γύρισαν την πλάτη στην υπουργό Παιδείας. Γύρισαν την πλάτη στις πιέσεις, στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και στα «εντέλλεστε».

Όλοι μαζί σήμερα, ενωτικά και με αποφασιστικότητα στείλαμε ξεκάθαρο μήνυμα:

Θα προασπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις δημοκρατικές κατακτήσεις του Κλάδου, τις δημοκρατικές διαδικασίες, το δικαίωμά μας να εκπροσωπούμαστε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια με ισχυρή εντολή και σύμφωνα με τους κανόνες της δημοκρατίας.

Στο ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής η συμμετοχή ήταν σχεδόν μηδενική.

Αναλυτικά:

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟΧΗ
ΠΥΣΠΕ 4165   215 94,84 %
ΑΠΥΣΠΕ 4165 163 96,09 %
ΚΥΣΠΕ 4165 190 95,44 %

                                                           

Ωστόσο, και σε ολόκληρη τη χώρα τα δεδομένα είναι παρόμοια καθώς το σύνολο, σχεδόν, των Συναδέλφων αντιλήφθηκαν τα παιχνίδια της υπουργού Παιδείας και το μεγάλο διακύβευμα που υπήρχε πίσω από την εκλογική διαδικασία, αυτό της απομίωσης και της απαξίωσης του μαζικού κινήματος.

Ο Κλάδος θα αγωνιστεί και θα έχει τους αιρετούς που του αξίζουν. Τους αιρετούς που θα έχουν ισχυροί νομιμοποίηση και θα εκλεγούν από το σύνολο των Συναδέλφων.

Χαιρετίζουμε τη στάση και την αποφασιστικότητα που έδειξαν σήμερα όλοι οι Συνάδελφοι και προχωράμε ενωτικά, δυναμικά και με αισιοδοξία για τις μεγάλες μάχες που έρχονται και είναι μπροστά μας.

«Προοδευτικά Ρεύματα– Ενωμένοι Εκπαιδευτικοί

και Ανένταχτοι Συνάδελφοι»