ΑΣΕ (ΠΑΜΕ), ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και ΕΡΑ με απόφαση του Συλλόγου καλούν τους συναδέλφους στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά έχουμε απόφαση του Συλλόγου μας που καλεί τους συναδέλφους να παραβρεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση κόμματος (ΠΑΜΕ -ΚΚΕ)!. Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από πρόταση των μελών του ΠΑΜΕ (ΑΣΕ) στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και την ψήφισή της από τα μέλη των παρατάξεων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ( ΑΝΤΑΡΣΙΑ) και της ΕΡΑ ( ΣΥΡΙΖΑ -ΛΑΕ). Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα μέλη των παρατάξεων αυτών έχουν ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση και υλοποίηση των κομματικών τους εντολών και επιδιώξεων, χρησιμοποιώντας τον Σύλλογο Δελμούζο ως κομματικό τους όργανο. Με την ανακοίνωση αυτή καλούν τους συναδέλφους στην Ομόνοια στις 10.30 (συγκέντρωση ΠΑΜΕ/ΚΚΕ) και όχι στην συγκέντρωση των συνδικαλιστικών σωματείων στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00. Ακριβώς την ίδια ανακοίνωση μπορεί να τη συναντήσει κανείς στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ, του Ριζοσπάστη , του 902.gr, Συλλόγων και οργανώσεων που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ κτλ, με άλλον εκδότη και υπογράφοντα κάθε φορά.( π.χ. Ανακοίνωση ΠΑΜΕ , Ανακοίνωση Συλλόγου Σεφέρη).

Δυστυχώς η ανακοίνωση αυτή επιπλέον παραπλανεί τους συναδέλφους αφού τους καλεί στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ χωρίς καν να τους ενημερώνει ποιος είναι ο διοργανωτής της συγκέντρωσης της Ομόνοιας ενώ ταυτόχρονα περιφρονεί τα μέλη του Συλλόγου μας που δεν ανήκουν σε αυτές τις παρατάξεις.

Αυτό που προκαλεί είναι ότι τα μέλη αυτών των παρατάξεων στο Δ.Σ. του Δελμούζου είναι μέλη της ΔΟΕ, αντιπρόσωποι, μέλη της ΑΔΕΔΥ , αποδέχονται αποσπάσεις ( εκτός σχολείου)   στο ΙΠΕΜ της Δ.Ο.Ε., αλλά όταν θέλουν να δείξουν την «αγωνιστικότητά τους» καλούν τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη στις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις.

Δυστυχώς , όμως, κατά την πάγια τακτική του, το ΠΑΜΕ δεν σταμάτησε εκεί αλλά στο τελευταίο Δ.Σ. κατέθεσε άλλες πέντε προτάσεις οι οποίες είναι όλες αντιγραφή από την κεντρική ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ και οι οποίες έγιναν αποφάσεις του Συλλόγου και πάλι με τις ψήφους των Παρεμβάσεων και της ΕΡΑ.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου είμαι υποχρεωμένος από το θεσμικό μου ρόλο να υπογράφω τις αποφάσεις του Δ.Σ. , όποιες και αν είναι αυτές , ανεξαρτήτως αν τις έχω ψηφίσει ή όχι.Νιώθω όμως και την ευθύνη να σας ενημερώνω για τον τρόπο λειτουργίας των παρατάξεων και των προσώπων στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας έτσι ώστε να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Σάββας Σεχίδης

Πρόεδρος Συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος»