26-8-2018

Άφαντοι οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής ενώ δεκάδες συνάδελφοι μας ειδικοτήτων είναι σε απόγνωση

Τη στιγμή που έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών στην Π.Ε. της Ανατολικής Αττικής οι τακτικοί και αναπληρωματικοί αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων (και οι παρατάξεις τους ΠΑΜΕ και Παρεμβάσεις) παραμένουν άφαντοι.

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών των συναδέλφων ειδικοτήτων (ΠΕ 06, ΠΕ11, ΠΕ05, ΠΕ07) που βρίσκονται στη διάθεση και περιμένουν την τοποθέτησή τους ή  τη συμπλήρωση του ωραρίου τους για παρατυπίες της Διοίκησης (αυθαίρετος τρόπος τοποθέτησης των συναδέλφων που είναι στη διάθεση, απόκρυψη κενών, μη δημοσιοποίηση ομάδων σχολείων κτλ) και ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τους λήγει την προσεχή Δευτέρα 27-8-2018 οι αιρετοί σιωπούν. Όχι μόνο δεν καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες της διοίκησης αλλά ούτε καν μπαίνουν στον κόπο, ως οφείλουν, να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις διαδικασίες.

Τα «Προοδευτικά Ρεύματα» όπως είχαν δεσμευτεί και όπως έκαναν όλο το καλοκαίρι θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο.