Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας

Μόνιμοι διορισμοί ΤΩΡΑ

Αν και έχουμε  φτάσει στον Φεβρουάριο , οι σχολικές τάξεις παραμένουν με τεράστια κενά. Ιδιαίτερα στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής τα κενά αγγίζουν τα 250 σε νηπιαγωγεία και δημοτικά, με 30 τάξεις και τμήματα νηπιαγωγείων να παραμένουν χωρίς εκπαιδευτικούς , τα Ολοήμερα να υπολειτουργούν την ώρα που αντίθετα οι πελατειακές πρακτικές ενισχύονται, αφού  πολιτικά γραφεία και διοικητικές υπηρεσίες έχουν γεμίσει με αποσπασμένους εκπαιδευτικούς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί όλους τους συναδέλφους μας, ιδιαίτερα τους νέους και του αναπληρωτές,  σε δυναμική παρουσία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 13.30 στο Υπουργείο Παιδείας η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ για  την ανάδειξη του προβλήματος και με την απαίτηση να μην πραγματοποιηθούν άλλες μετακινήσεις αλλά μόνιμοι διορισμοί τώρα. Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων έχει κηρυχθεί  2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (12-2 και 2-4).

Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας

Άμεσα διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων  τα κενών.

Κανένα κενό στα σχολεία.

Κανένα τμήμα χωρίς δάσκαλο.

Να ενισχυθούν όλες οι δομές της εκπαίδευσης ( Ολοήμερα, Τμήματα Ένταξης , Ενισχυτική Διδασκαλία, Παράλληλη Στήριξη)

Αύξηση των δαπανών για μια πραγματικά Δημόσια και Δωρεάν  παιδεία

Από τα Προοδευτικά Ρεύματα