Στις 27 Μαΐου ψηφίζουμε για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του συλλόγου μας στην 93 Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. . Η ψήφος μας θα καθορίσει την πορεία του κλάδου για τα επόμενα δυο χρόνια .

Σε μια εποχή που ο εκπαιδευτικός της τάξης στοχοποιείται από το υπουργείο Παιδείας, ως ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι στρεβλό υπάρχει στο χώρο της εκπαίδευσης, καθημερινά φτωχοποιείται από την καθήλωση των μισθών και την ακρίβεια η μόνη αντίδρασή μας και στήριγμα είναι να υπάρξουν ανεξάρτητες φωνές που θα αναδείξουν τα προβλήματά μας.

Τα Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών, η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη συνδικαλιστική παράταξη της Δ.Ο.Ε., εκπροσωπεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών της τάξης, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις ή επιβολή των θέσεών της από κάποια κέντρα. Με τους μόνους που συνδιαμορφώνουμε τις θέσεις μας και λογοδοτούμε μετά είστε εσείς.

Όλες οι παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε αποτελούν παραρτήματα κομμάτων και εκπροσωπούν αποκλειστικά τα συμφέροντα τους. Επιπρόσθετα υπάρχει και μια διαπαραταξιακή ομάδα επαγγελματιών συνδικαλιστών που αποφασίζει με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα .

Συγκεκριμένα : στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 93 Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας ζητούν την ψήφο σας δυο κατηγορίες υποψηφίων :

Α. Στελέχη της εκπαίδευσης , τα οποία οικειοθελώς έχουν αποδεχτεί τον ρόλο του αξιολογητή !

Β. Κομματικά στελέχη , όπως εύκολα αποδεικνύεται με μια απλή ανάγνωση ψηφοδελτίων στις τελευταίες αυτοδιοίκητες εκλογές , αλλά και βουλευτικές εκλογές .

Συνάδελφοι, φυσικά και δεν είναι κακό τα συνδικαλιστικά στελέχη να έχουν κομματική προτίμηση ή να εμπλέκονται στα κοινά, αρκεί να υπάρχει διαχωρισμός των ρόλων και να έχουν τις ίδιες απόψεις τόσο ως συνδικαλιστικά στελέχη όσο και στα κομματικά τους όργανα.

Η ψήφος σου στην παράταξη των Προοδευτικών Ρευμάτων , αλλάζει το τοπίο στον συνδικαλισμό. Αυτός είναι ο λόγος που το σύνολο του συνδικαλιστικού κατεστημένου της επιτίθεται με λύσσα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ύβρεις και ψέματα !

Τα Προοδευτικά Ρεύματα ζητούν την ψήφο των συναδέλφων για να ακουστεί ατόφια η φωνή του εκπαιδευτικού στο συνέδριο της Δ.Ο.Ε. και όχι ακόμα μια φωνή κομματικού στελέχους ή ακόμα χειρότερα μια φωνή αξιολογητή !