Συναδέλφισσες - συνάδελφοι ,

τα Προοδευτικά Ρεύματα , η πρώτη σε εκλογική δύναμη παράταξη , με την στάση τους στο ΔΣ του συλλόγου « Αλέξανδρος Δελμούζος » έχουν διαμορφώσει τις συνθήκες και τους συσχετισμούς, ώστε το προεδρείο του συλλόγου να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη απεργίας αποχής από κάθε διαδικασία που αφορά την ατομική αξιολόγηση και να καλύψει πλήρως τους συναδέλφους μας και τις συναδέλφισσες μας .

Δεν αμφισβητούμε τη στάση της παράταξης της ΑΣΕ , η οποία έχει συγκροτήσει προεδρείο με την παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ στον σύλλογο . Τα Προοδευτικά Ρεύματα από την πρώτη στιγμή στήριξαν την πρόταση της ΑΣΕ , η οποία έγινε απόφαση του ΔΣ για τα βήματα του συλλόγου εναντίον του νόμου της ατομικής αξιολόγησης , αν και η πρόταση της παράταξη μας ήταν η άμεση προκήρυξη από το ΔΣ του συλλόγου της Απεργίας Αποχής .

Είναι φανερό πως το προεδρείο επιθυμεί ο σύλλογος « Αλέξανδρος Δελμούζος » να συντονίσει τα βήματα του και τις κινήσεις του, με τους ΣΕΠΕ που ελέγχονται από την ΑΣΕ ! Δηλώνουμε στα μέλη μας , πως την πολιτική ευθύνη των κινήσεων του συλλόγου την έχει αναλάβει η παράταξη της ΑΣΕ . Τα Προοδευτικά Ρεύματα στηρίζουν την προκήρυξη απεργίας αποχής από το σωματείο άμεσα , ακόμα και πριν την Γενική Συνέλευση !

Σας καλούμε όλους και όλες στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου . Καλούμε την παράταξη της ΑΣΕ να υιοθετήσει την πρόταση μας και το ΔΣ να προχωρήσει σε προκήρυξη της απεργίας αποχής πριν την Γενική Συνέλευση !

Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μας πως η παράταξη μας , η πρώτη δύναμη του συλλόγου , με την ξεκάθαρη θέση της δεν θα επιτρέψει να παιχτούν « παιχνίδια » που θα προδώσουν τον αγώνα των μαχόμενων εκπαιδευτικών .

Καλούμε τα μέλη μας να αναλογιστούν πως οι παρατάξεις της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ έχουν στις τάξεις τους στελέχη της εκπαίδευσης και τους βολεύει αφάνταστα ένας αγώνας με ημερομηνία λήξης ! Για παράδειγμα με μια γρήγορη ματιά στα ψηφοδέλτια της παράταξης του ΔΙΚΤΥΟΥ στους ΣΕΠΕ της διεύθυνσης της Ανατολικής Αττικής και στον πίνακα των διευθυντών σχολικών μονάδων της ίδιας διεύθυνσης βοηθάει να εξαχθούν πανελλαδικά συμπεράσματα για τις παρατάξεις της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ !  

Όλοι και όλες στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου !

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

 

 

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

ekpaideutikareumata.gr