Τα «Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών» ευχαριστούν όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην

κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας, τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., σε μια δύσκολη στιγμή για τα συνδικαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα. Καλούμε τους συναδέλφους που για οποιονδήποτε λόγο δεν προσήλθαν στη Γ.Σ. και στις εκλογές να πλαισιώσουν τον σύλλογο, να συμμετάσχουν στις δράσεις του και να στηρίξουν τις αποφάσεις του. Ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους εσάς που συμπορεύεστε χρόνια τώρα μαζί μας, ψηφίζοντάς μας και πλαισιώνοντας τα ψηφοδέλτιά μας, στηρίζοντας την προσπάθειά να κτίσουμε σταδιακά ένα ισχυρό προοδευτικό, δημοκρατικό, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό ρεύμα, στην υπηρεσία του μαχόμενου εκπαιδευτικού της τάξης απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές.

   Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη, που οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι μας, μας   εμπιστεύονται και μας αναδεικνύουν πρώτη δύναμη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις με ποσοστά που αγγίζουν περίπου το 50% από την ίδρυσή της παράταξής μας. Η τιμή είναι ακόμα μεγαλύτερη για εμάς, εάν αναλογιστούμε ότι στην τελευταία εκλογική διαδικασία συμμετείχαν έξι (6) συνδικαλιστικές παρατάξεις, οι περισσότερες πανελλαδικά.

    Πιστοί στις αρχές μας προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε, να συμβάλουμε ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες στον σύλλογο μας για ένα σωματείο πραγματικά ανεξάρτητο, που θα παράγει πολιτική και θέσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα του κλάδου μακριά από κομματικές και συνδικαλιστικές εξαρτήσεις.

   Δεσμευόμαστε πως η παράταξή μας θα συνεχίσει τον αγώνα της για να παραμείνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Αλέξανδρος Δελμούζος» ένα αυτοτελές, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο πρωτοβάθμιο συνδικάτο. Με τη στήριξή σας δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να γίνει φέουδο κανενός. Είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε την αυτονομία, ανεξαρτησία και την αξιοπιστία του Συλλόγου μας.

Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη