«ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ» ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

Παρ' ολίγον συμπλοκή στο δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα

Με ένταση και… γαλλικά σημαδεύτηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Μαραθώνα την Τρίτη, με τον  Ηλία Ψινάκη να συγκρούεται έντονα με πρώην δημοτικό σύμβουλο και σύζυγο της πρώτης σε σταυρούς δημοτική σύμβουλο της παράταξης του Βίκυς Σταυροπούλου. 

Παρ' ολίγον συμπλοκή στο δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ψινάκης επιτέθηκε λεκτικά εναντίον του πρώην δημοτικού συμβούλου Χρήστου Κατσαρού. Ο κ. Κατσαρός και η σύζυγός του υποστήριξαν τον κ. Ψινάκη στις εκλογές του 2014 αλλά πλέον έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη. 

Μετά από τον έντονο διάλογο μεταξύ των δύο αντρών, ο κ. Κατσαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του δημάρχου Μαραθώνα, με αστυνομικό φρουρό του δημάρχου να προσπαθεί να τον συγκρατήσει. 

Ακολούθησε πανζουρλισμός με την ασφάλεια του Η. Ψινάκη να τον φυγαδεύει και να τον κλείνει στην τουαλέτα μέχρις ότου διακοπεί και επίσημα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αποχωρήσουν όλοι.

Ωστόσο, η ένταση συνεχίσθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ.Ψινάκη, Γιώργο Νησιώτη και ομάδα πολιτών, υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα αλλά και του δημοτικού

Πηγή: aftodioikisi.gr