10/10/2019

Ανοιχτή Πρόσκληση

Την Παρασκευή 11-10-2019 αποχαιρετούμε, με ένα ποτήρι κρασί, τη συναδέλφισσα Χριστίνα Κανελλοπούλου που συνταξιοδοτήθηκε

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συνταξιοδοτηθεί η συναδέλφισσα, η ΔΑΣΑΚΑΛΑ Χριστίνα Κανελλοπούλου. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος, μια ανεκτίμητη φίλη, μια σπουδαία εκπαιδευτικός.

Μαζί της ζήσαμε τόσα συναρπαστικά χρόνια. Με τη ΔΑΣΚΑΛΑ μοιραστήκαμε πολλές υπέροχες στιγμές. Χαρήκαμε για τις επιτυχίες μας, προβληματιστήκαμε και λυπηθήκαμε για τις αποτυχίες μας, γελάσαμε με τα «παθήματα» μας, δακρύσαμε για τις αναποδιές μας αλλά πάνω απ΄ όλα ενωθήκαμε. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μας, όχι μόνο συναδελφικά και συνδικαλιστικά αλλά κυρίως ανθρώπινα. Αυτή η φιλία και η «ένωση» κάνει τους αποχωρισμούς ακόμα πιο δύσκολους, ακόμα πιο επίπονους.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Χριστίνα τόσο γιατί μπόλιασε τη σκέψη μας με τις αρχές της αγωνιστικότητας, του εθελοντισμού, της ειλικρίνειας , της αμεσότητας, όσο και γιατί πάντα άκουγε με πραγματικό ενδιαφέρον τις ανάγκες όλων μας..

Την Παρασκευή 11 Οκτώβρη 2019 στις 8.30 στο «Ένα Συν Ένα Μεζέ»   (Αλέξανδρου 19 -Πλατεία Παλλήνης ) τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας με τη Χριστίνα για να της ευχηθούμε καλή πορεία με υγεία στη νέα σελίδα της ζωής της.

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη