ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

www.ekpaideutikareumata.gr

                                                 www.facebook.com/reumata

 

                                                    ΝΑΙ στο αίτημα των αναπληρωτών συναδέλφων

                                                                           για  απεργία  στις 2-3 -2018.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλέξανδρος  Δελμούζος με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στις 6-2-2018  στήριξε την κινητοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τις 2-3-2018  και παράλληλα απηύθυνε έκκληση στο ΔΣ της ΔΟΕ, να προκηρύξει απεργία για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι από την επαρχία .

Με έκπληξη διαπιστώνουμε, πως το ΔΣ της ΔΟΕ, αποδεικνύεται  κατώτερο των περιστάσεων και μέχρι σήμερα δεν έχει κηρύξει καμιά μορφή κινητοποίησης. Οι παρατάξεις που εκπροσωπούν το συνδικαλιστικό κατεστημένο  με κινήσεις φθηνής τακτικής, αποκομμένες από την εκπαιδευτική πραγματικότητα , προσπαθούν να απαξιώσουν την κινητοποίηση των αναπληρωτών και αρνούνται προκλητικά να προκηρύξουν  απεργία για τις 2-3-2018.

Για λόγους ενημέρωσης των συναδέλφων  παραθέτουμε τις επίσημες θέσεις των παρατάξεων στο ΔΣ της ΔΟΕ.

ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ : τρίωρη στάση .

ΠΑΜΕ : τρίωρη στάση σε συνδυασμό με τρίωρες στάσεις από τους τοπικούς συλλόγους .

Παρεμβάσεις , ΑΕΚΕ , ΕΡΑ: απεργία .

Έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή , το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλέξανδρος Δελμούζος  καλεί τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο ΔΣ της ΔΟΕ  να αφουγκραστούν τo αίτημα των αναπληρωτών συναδέλφων μας  και να ενισχύσουν τον αγώνα τους, προκηρύσσοντας  απεργία για τις 2-3 -2018.

Σε κάθε περίπτωση το ΔΣ του συλλόγου μας  διαβεβαιώνει τα μέλη του αναπληρωτές και μόνιμους πως θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που θα τους επιτρέψουν να λάβουν μέρος μαζικά στην κινητοποίηση .

Φθάνει πια ο εμπαιγμός των αναπληρωτών , μόνιμοι μαζικοί διορισμοί τώρα !