Μεγάλη νίκη των Προοδευτικών Ρευμάτων στις εκλογές του Συλλόγου μας για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε. -Αποτελέσματα

 

Τα «Προοδευτικά Ρεύματα», η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνδικαλιστική Παράταξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Αλ. Δελμούζος», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που και σήμερα , για μια άλλη εκλογική διαδικασία, τη στήριξαν και την ανέδειξαν και πάλι πρώτη δύναμη στις πρόσφατες εκλογές δίνοντάς την μεγαλύτερη δύναμη, με μια έδρα περισσότερη στο Δ.Σ., αλλά και όλους τους συναδέλφους που μαζικά πήραν μέρος σε αυτές.

Η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία (η μεγαλύτερη στην ιστορία του Συλλόγου), και ιδιαίτερα των συναδέλφων μας αναπληρωτών, ήταν μια απάντηση προς όλους αυτούς που απαξιώνουν τα μαζικά κινήματα και θεωρούν ότι οι εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί από τα συνδικάτα. Σε μια εποχή που ακόμη και η συνδρομή προς το σωματείο είναι δυσβάσταχτη, εξαιτίας των περικοπών και της στασιμότητας της μισθολογικής εξέλιξης, εκατοντάδες συνάδελφοι προσήλθαν και εγγράφηκαν μέλη του Συλλόγου μας. Καλεί επίσης όλους εκείνους τους συναδέλφους που για οποιοδήποτε λόγο δεν μετείχαν και δεν έχουν εγγραφεί να το πράξουν τις επόμενες μέρες, μιας και η δύναμή μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη και η πάλη των μνημονιακών και αντιεκπαιδευτικών πολιτικών μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Τα «Προοδευτικά Ρεύματα» δεσμεύονται ότι θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να πραγματοποιήσουν όσα έχουν υποσχεθεί στους συναδέλφους και να συμβάλουν, με μεγαλύτερη δύναμη με τα τρία, πλέον μέλη τους στο Δ.Σ. στη σύνθεση και τη συνεργασία σε ότι θεωρούν ότι είναι προς όφελος των εκπαιδευτικών, πάντα, όμως, σύμφωνα με τις αρχές τους και τις διακηρύξεις τους.

Δεν μπορούμε όμως να μη σταθούμε στη μικρή συμμετοχή κατά τη διαδικασία της Γ.Σ., κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους μας και να τεθεί ως θέμα συζήτησης άμεσα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., αλλά και τους 89 συναδέλφους μας, που για μας δεν γύρισαν την πλάτη προς το Σύλλογο ψηφίζοντας άκυρο ή λευκό, παραμένοντας επί ώρα στη ουρά για να ψηφίσουν αλλά και πληρώνοντας τη συνδρομή τους. Προφανώς όλοι μας έχουμε ευθύνη γι’ αυτό και πρέπει να το αλλάξουμε.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας που μας εμπιστεύτηκαν και με την ενεργή συμμετοχή τους μας χάρισαν αυτήν τη μεγάλη νίκη.

Ψήφισαν : 856

Άκυρα -  Λευκά : 89

Έλαβαν για το Διοικητικό Συμβούλιο :

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 287 3
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) 149 2
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 118 1
ΔΙΕΞΟΔΟΣ ( ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ) 117 1
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 53 0
ΕΡΑ 44 0

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 287 3
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) 0 0
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 0 0
ΔΙΕΞΟΔΟΣ ( ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ) 0 0
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 0 0
ΕΡΑ 0 0

Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη