Ανακοινώσεις Προοδευτικών Ρευμάτων

Επικαιρότητα

 

 

www.ekpaideutikareumata.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/reumata

6-03-2018

 

Πρόταση Προοδευτικών Ρευμάτων στο Δ.Σ  για καταγγελία των μελών του Δ.Σ. και ταυτόχρονα αιρετών μελών του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής σε ότι αφορά την ενημέρωση του ΔΣ για την  αναμοριοδότηση.

                                                                         Η πρόταση έγινε απόφαση του Δ.Σ με  3  ψήφους

                                                   υπέρ ( Προοδευτικά Ρεύματα 3 ) κατά ( ΠΑΜΕ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  3 )

Το ΔΣ του Συλλόγου Δελμούζου καταγγέλλει τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής  τακτικά και αναπληρωματικά για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης του  ΔΣ του συλλόγου  για τη νέα πρόταση του  Υπουργείο Παιδείας  σχετικά με αναμοριοδοτηση των σχολικών μονάδων της περιοχής μας. 

Υπενθυμίζουμε πως δυο μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας είναι ταυτόχρονα και εκλεγμένα αιρετά μέλη του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής με τις παρατάξεις του ΠΑΜΕ και Συσπειρώσεων. Ποτέ όμως δεν τέθηκε το θέμα της νέας πρότασης αναμοριοδότησης των σχολικών μονάδων, ούτε στις τακτικές συνεδριάσεις του ΔΣ, ούτε σε κατάθεση πρότασης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατά την πάγια τακτική του ΔΣ , όταν πρόκειται για ένα έκτακτο θέμα. Τα παραταξιακά ενημερωτικά δελτία των αιρετών ή οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο δεν αποτελούν θεσμική ενημέρωση του Συνόλου του Δ.Σ.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δελμούζου υπενθυμίζει προς όλα τα μέλη του πως έχει λάβει ομόφωνη απόφαση σχετικά με την αναμοριοδοτηση των σχολικών μονάδων της περιοχής μας. Απόφαση που κατέθεσε ο εκπρόσωπος του συλλόγου , αντιπρόεδρος του ΔΣ, στην ολομέλεια προέδρων της ΔΟΕ. Ακόμη διαβεβαιώνει τα μέλη του πως θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στην διάθεση του για να αποτρέψει τυχόν άδικες εις βάρος των μελών του που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του συλλόγου μας .

Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

Ο καιρός