Ανακοινώσεις Προοδευτικών Ρευμάτων

Επικαιρότητα

6-03-2018

                                             

www.ekpaideutikareumata.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/reumata

Πρόταση Προοδευτικών Ρευμάτων στο Δ.Σ. για το συλλαλητήριο της Παρασκευής 2 Μάρτη στο Υπουργείο Παιδείας και για την επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές

                         Η πρόταση έγινε απόφαση του Δ.Σ με  3  ψήφους

               υπέρ ( Προοδευτικά Ρεύματα 3 ) κατά ( ΠΑΜΕ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  3 )

Το ΔΣ του συλλόγου Δελμούζου χαιρετίζει το πλήθος των συνάδελφων μου συμμετείχε στο συλλαλητήριο  που οργάνωσαν οι ανεξάρτητοι σύλλογοι αναπληρωτών (ΣΑΝ -ΠΑΣΑΔ -ΣΑΤΕΑ - ΠΕΑΔ). 

Το ΔΣ του Συλλόγου Δελμούζου καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη αστυνομική βία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Σε μια, στο σύνολο της, ειρηνική διαμαρτυρία εκπαιδευτικών η κυβέρνηση έδειξε το αληθινό πρόσωπο της με ξύλο και ψεκασμό χημικών σε εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για την δημόσια  παιδεία .

Ακόμη εκφράζει για άλλη μια φορά την έντονη διαμαρτυρία του για την προσπάθεια χειραγώγησης αυτής της ανεξάρτητης κινητοποίησης από τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο ΔΣ της ΔΟΕ . Η προσπάθεια αυτή αρχικά εκδηλώθηκε με την αναίτια καθυστέρηση στήριξης της κινητοποίησης από τη Δ.Ο.Ε. , αλλά και κατά την διάρκεια της κινητοποίησης  με την προσπάθεια ορισμένων κομματικών  στελεχών  να ηγηθούν με τις κραυγές τους των συναδέλφων αναπληρωτών .

Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει  άμεσα :

  • σε μόνιμους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών και
  • να εξισώσει άμεσα τα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με των μόνιμων.

Με ενότητα, παραταξιακή και προσωπική υπέρβαση μπορούμε αντιμετωπίσουμε τις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές.

Ο αγώνας συνεχίζεται  με αμείωτη ένταση, είμαστε δίπλα σε κάθε ανεξάρτητη φωνή αναπληρωτών .

Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

Ο καιρός