Άγγελος Πούλος

Τηλ :6932250073

Γιάννης Ρούπας

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - https://www.facebook.com/giannis.roupas.3

Τηλ: 6945990525

Τα θέματα της συνεδρίασης του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής στις 19-3-2021 χωρίς αιρετούς. Τα διορισμένα μέλη;

Το ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με πρόσκληση του προέδρου του, πρόκειται να συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 19-3-2021 ημέρα Παρασκευή   και ώρα 10.00 με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

Θέμα 1Ο : Εξέταση ενστάσεων μη χορήγησης συνάφειας μεταπτυχιακών – διδακτορικών τίτλων σπουδών.

Θέμα 2ο: Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών εκπ/κών για χορήγηση ΜΚ .

Για άλλη μια φορά σας κάνουμε γνωστό ότι και στο συγκεκριμένο ΠΥΣΠΕ δε θα λάβουμε μέρος, αφού άλλωστε έχουμε παραιτηθεί.

Σύμφωνα και με την απόφαση της ΔΟΕ (ΑΠ: 1379, 24/2/21) απαιτούμε για μια ακόμη φορά κανείς Συνάδελφος να μη συμμετέχει και με καμία ιδιότητα και τρόπο σ’ αυτές τις διαδικασίες και σε κάθε περίπτωση να εφαρμοστούν οι αποφάσεις των ΣΕΠΕ και της ΔΟΕ που εκφράζουν και τη συνολική βούληση του Κλάδου και όλων των Συναδέλφων.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ